Nam herbarijum

Skok konopac za kontrolu težine, koristite konopac za mršavljenje

Skakanje verevočka je efikasno sredstvo za učenje, koji pomaže da se brzo oslobađanje od viška kilograma. U ovom trenutku on je dobio moderan ime „propusnicu“, koji potiče od engleskog „izbegne“, što znači „skok“. Poznati treneri razvijaju posebne vežbe sa užad za mršavljenje, snimaju video snimke obuke i savetuje to je premaz, da svaki čovek koji vozomnil tanak zategnut broj.

Prednosti skakanje na skakalke za mršavljenje

Prednosti skakanje na skakalke za mršavljenjeImplicitno neslaganje na izbor-nije ga lako, kao i lakoća pristupa. Čak i profesionalni obložene, opremljene senzorima, je jeftin, kao i da pronađu pravo mesto, kao i vreme za toga, da skoči, možeš da uradi apsolutno sve što želite. Međutim, to nisu jedine prednosti ovog tipa zdravlje i kondiciju. Skakanje verevočka omogućavaju da ulažu ogromnu količinu kalorija u samo 15 minuta treninga ćete izgubiti 200 kalorija, možete da potrošite ceo sat spa šetnje. Brinete da daje skipe, opisuje kardio vrste, on ne samo da pomaže da se brzo napuštanje masti, ali i obučava disanje, srčani mišić, kao i ovlašćenja svi organi kiseonikom, poboljšava cirkulaciju krvi. Vežbe pomažu da se oslobodite toksina, edem, kao i blokada u krvnih sudova. Kao rezultat stalnih treninga, naravno, će biti remontovan, kao i stabilan popravke u stanje uma. Glavne oblasti, koji rade na sagorevanje masti užad će vam pomoći da brzo da se prilagodi, – to je noge, butine, zadnjica – glavni problem stotina žena. Ali ne samo noge i kukove izgubiti sistematsko težinu u učionici skipingom! Popnite se sve telo, ostavljajući izgled celulita, kao i oblik postaje jasnije. Dodavanjem vežbe promena ishrane, možete brzo da dobije odličnu ocenu i otarasiti voleo dodatnih kilograma!

Skakanje verevočki: priprema i opcije vežbi

Skakanje verevočki priprema i opcije vežbiZa početak, potrebno je da:

  • jump rope. Njena značajna karakteristika je dužina, koja može da se razlikuje od 210 do 310 centimetara, a takođe je izabran oslanjajući se na svoje visine. Takođe kratko će se drže noge, kada skače, baš kao i duge, voločatsя na zemlji. Ispravite uže, zavisi od njenog centra i dopunama povući nagore. Ako su doberutsя do svoje pazuha, znači, ova veličina je savršen za vas;
  • praktična sportska odeća. Bolje je, ako ste nadenete uske pantalone, koje neće biti u suprotnosti sa treninga. Za žene obavezno grudnjak, dobro podržava grudi;
  • cipela. Kod kuće možete da skoči bos ili u pluća sportskim cipelama. Ako ste izvršili u fitnes centru ili na putu, potrebno je pokrenuti cipele sa udaraljke upijajući jastučići.

Pre nego što počnete da uradite vežbe sa užad za sagorevanje masti, malo pomяtь. Prvi trening, naravno, nije potrebno mnogo vremena, a takođe, naravno, će sadržati u sebi tipične skakanje na umerene brzine. Takođe, 5 minuta na prvi put je dovoljno, šta čini vaše srce je pobedio brže, telo se zagreva, a da diše bio čupav. Ne bi trebalo da žuri, da se poveća brzinu i takođe povećava period polako učenje. Odgovarajući metod prыgaющih konopca, da ruke ostaju praktično neaktivan, samo rad sa četkom, što vraщatelьnoй aktivnosti. Laktovi treba držati u blizini tela, i nazad-optimalni otkloniti. Zemlja je potrebna samo za čarape, potpetice tokom vežbe ne tiče ni poda.

Kontraindikacije, kao i sprečavanje

Kontraindikacije, kao i sprečavanjeTrajanje treninga treba postepeno povećati do 40-60 minuta, ovaj režim je najefikasniji kada se koristi uže za mršavljenje. Da se proširi treninga, možete da uradite sa poštovanje vežbe:

  • alternativni početak na jednom, a zatim drugom nogom; rotirajućeg projektila u drugi uputstva (nazad), postaje na obe noge;
  • uradite dupli promet tokom ronjenja; aktivnost napred i nazad i sa strane na stranu; naizmenično sletanja na zatvorenoj ili razređen u stranu noge;
  • izvršenje trčanje u mestu.

Nekoliko dana nakon početka treninga, vi ćete videti prvi rezultati, a normalne treninga, definitivno će vam pomoći da se baci i sve dodaje na težini, koja je stigla na struku, kukovima. Da bi se izbeglo telo dobija velike tona, koji je kontraindikovana za svakoga ko ima problema sa zglobovima, kao i kičme. Uz pomoć treninga sa užad za mršavljenje treba da obavljaju oni, čija je težina znatno premašuje normu. Zglobovi su ljudi retko u odličnom stanju, i povećana opterećenje može da pogorša problem. Kontraindikacije visok krvni pritisak i druge probleme kardiovaskularnog sistema.