Nam herbarijum

Trčanje za mršavljenje trbušne muškaraca udara teško i žene

Masne naslage uglavnom prenose u predelu abdomena. Dakle, pre nego što je smanjenje težine istragu, kako da se otarasi tvrdoglav masti na stomaku. Najmanje zatratnыm i najefikasnije sredstvo za mršavljenje abdomena mogu se uzeti u obzir kontrolom. Tokom trčanja organizam troši mnogo energije, i ako se pokrene ispravno, onda telo će uzeti tu moć iz masnih rezervi. Za početak masti će rasщeplяtьsя na butinama, zadnjici, oblasti stomaka i ruku. Trčanje-to je takođe koristan rezultat na stanje mišića.

Poštuju ove standarde

Studija doslednoGubitak dodatnih funti, vi ćete sigurno dobiti podtяnutoe telo, a ne opuщenie kože i drяblыh mišića. Da pobegne možete da u bilo kom pogodnom mestu: u parku ili na traci. Važan momenat-redosled klasa. Ako želite da izgubite kilograme uz pomoć trčanja, ne zaustavi na pola puta, svakodnevno rade. Da biste dobili željeni rezultat, angažuje adekvatno funkcioniše. Trenirati svoje telo na postepeno mnogo. Vreme i snage, svakako će zavisiti od vaših fizičkih problema, kao i nivo obuke. Ako ste tek počeli trčanje, vi ćete raditi u roku od 10-20 minuta brzinom alata. Ako imate jake bolove u mišićima, otežano disanje i razne druge pitanjima, imati mesto za šetnju. Ne peretrudites vaše telo na prvim časovima. Postepeno povećati vreme da se trči. U idealnom slučaju, trebalo bi aktivno da se takmiče za 30 minuta, a zatim sloj masnog će efikasno prolьetsя. Izaberite najbolji kurs. Držimo uobičajenom brzinom, jer je skupo će brzo dosadan vaše telo, kao i niska neće dati nikakve rezultate. Najbolje je da izaberete za rad na nagib terena, na kojoj vam je potrebno da će posle toga brzina gore, nakon čega je smanjena. Takođe je korisno za sagorevanje masti bez obzira da li okretanjem brzinu.

Studija dosledno

Dakle, vaše telo će koristiti do tona, brzo Ćete zaboraviti nelagodnost u mišićnog tkiva, a masti će aktivno da ode. Dnevne vežbe-ovo je odličan. Ako imate malo slobodnog vremena, onda 2-3 intenzivnih treninga nedeljno i pomaže vam da izgubite težinu. Obratite pažnju na svoj puls. Obično, kada je, posle razreda gradu ceni od manje od 130 otkucaja svaki minut. Kroz pola sata posle trčanja to bi trebalo da bude u redu. Počinje svaka lekcija sa treninga.

Poštuju ove standardeDa se pridržavaju ove jednostavne vežbe: čučanj, skakanje na mestu, da se oslone na prstima, i tako dalje. Pripremite svoje mišiće pre nego što stavite ih intenzivne napetosti. Ako počne da trči bez treninga, će se povećati rizik od povrede. Lansiranje će biti da pruži vidljive rezultate za gubljenje težine kroz 2-3 nedelje stalnog učenja. Mršavljenje tvrdoglav stomak, možete da Dodate u obavljanju neke vežbe:

 • preuzimanje za štampu;
 • vežbe za mršavljenje smanjenje stomak;
 • sprovođenje kardiovaskularne vežbe;
 • jačanje oblikues.

Trčanje u različito vreme u toku dana može da ponudi različite rezultate, budući da ljudsko telo i njegovi pojedini delovi aktivno rade svaki u svoje vreme. Rano ujutro na trčanje, nesumnjivo će služiti za poboljšanje srce i pluća. Pre probežkoй ujutru ona će sigurno biti korisno za poređenje tuš. Tako da zagrejte mišiće i pripremiti ih za skup. Posle treninga prihvatite toplom vodom, da se smiri.

Trčanje ujutru za mršavljenje

Ne trči ujutru je mnogo bolje u poređenju sa noći. Prvo, ujutru, mnogo manje ljudi, čistiji vazduh. Vi ćete ostati sami sa sobom i prirodom, da olakša nerve, tako da je potrebno da u problemi života u savremenom gradu. Drugo, u noći možete imati nepredvidive strategije (kašnjenje u kancelariji, pozivanje gostiju i sl.), koji vam svakako treba da propustite trening. Ako ste otkrili da ga je teško dobiti u rano jutro, početi učenje tokom vikenda. Kada se probudite bez alarma, tuš i previše, pre svega, da trenira. U takvim okolnostima, lekcija će se ponašati sa vama, kao i u radne dane pre ne izgleda tako bolno. Mada, da trčanje je veoma popularan u cilju mršavljenje, mnogi ljudi ne mogu da urade.

Trčanje ujutru za mršavljenjeU veliki broj kontraindikacija u skladu sa proizvodima:

 • kardiovaskularnih bolesti (moždanog udara, visokog krvnog pritiska, klapannogo aparata, kardiovaskularne bolesti i sl.);
 • proširene vene;
 • bronhijalna astma;
 • težak gubitak vida;
 • intenzivne bolesti unutrašnjih organa;
 • bolesti endokrinog sistema;
 • upala unutrašnjih organa tela;
 • oštre zaraznыe bolesti;
 • nivo noge,
 • uslovi kičme.

Trčanje je odličan način da izgubite na težini i tonus broj. Najbolji rezultat se može postići, ako pored treninga troši pravilno. Smanjenje količine kalorija dijeta, idu svakodnevno, kao i uskoro ćete sigurno dobiti zapanjujuće rezultate.